OM OS

Din succes er vores mål
At give erfaring og kompetence i over 20 år

At bringe ekspertise til servicebranchen.

Service Solutions er en dansk virksomhed med over 20 års erfaring i rekrutteringsbranchen, med speciale i at supportere restauranter, kantiner, varehuse samt service- og byggesektoren med vikarer eller fastansatte.

Vi er her for at tage hovedpinen væk fra din rekrutteringsproces, minimere din tid og maksimere effektiviteten. Vores konsulenter er passionerede og bekymrer sig virkelig om både de kandidater og kunder, som de arbejder for.

I det nuværende klima med korte færdigheder kan det være udfordrende at finde den perfekte kandidat til en rolle. Hos Service Solutions ved vi, at det at finde den rigtige person er lige så vigtigt for vores kunde som for kandidaten, derfor vurderer vi opgaven grundigt og udvælger kun den bedst egnede kandidat.

Fleksibilitet i nutidens stadigt skiftende verden er afgørende for succes. Derfor giver vi dig fleksibiliteten til at øge din arbejdsstyrke i overensstemmelse med dine forretningsbehov.

Vi er stolte over vores værdier og de relationer, vi opbygger med vores kunder, og stræber altid efter at tilbyde en professionel og fleksibel service, der overgår forventningerne.

Vores mål er at være de bedste i branchen og altid efterlade vores kunder tilfredse med vores service.

Uanset om du er nystartet, ønsker at vokse eller en etableret virksomhed, kan vi tilbyde dig service af høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris.

Tøv ikke med at kontakte os.

Vores mission

Vi tilstræber at være den valgte udbyder og arbejdsgiver ved at hjælpe mennesker og virksomheder med at nå deres mål.

Vores vision

For at skabe karriere, udvikle virksomheder og forbedre de samfund, vi kalder hjem. Vores passion er din succes.

Vores erfaring

Med mere end 20 års rekruttering er vi eksperter i kundetilfredshed og langvarige partnerskaber.